Seksi vlog je konec

Foto: Žurnal24 Kate Beckinsale flynet
Igralka Kate Beckinsale, ki se sramuje nekaterih svojih vlog, se je odločila, da bo svojo kariero korenito spremenila.
Oglej si celoten članek

Lepotica Kate Beckinsale (34), ki s svojo zavidljivo postavo razvnema tako moške kot ženske glave, se je zaobljubila, da bo odslej sprejemala le še vloge, v katerih se ji ne bo treba sleči. Britanska igralka, ki je zaslovela leta 1993 v filmu Veliko hrupa za nič (Much Ado About Nothing), pozneje pa blestela v Podzemlju in Van Helsingu, je trdno prepričana, da bo spremenila sloves svoje igralske kariere. Dokazala bo, da je lahko tudi resna igralka.

"Če igraš seksi lepotico, je zelo zabavno, včasih pa si želiš sezuti rdeče čevlje. Že dolgo si želim narediti nekaj dramatičnega. Ne obžalujem nobene vloge, ki sem jo igrala, nekaj pa jih je, ob katerih mi postane kar nerodno," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.