"Seksal sem tudi z moškim"

Foto: Žurnal24 Pevec skupine Aerosmith je te dni tudi žirant ameriškega TV šova talentov. (Foto
Steven Tyler v avtobiografiji razkriva marsikaj.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Aerosmith Steven Tyler, ki zadnje čase bolj kot s svojo glasbo pozornost vzbuja na druge načine, je v pravkar izdani avtobiografiji med drugim priznal, da je, ko je bil še mlad, spal tudi z moškim, a da mu ni bilo preveč všeč. Knjiga je za zdaj na voljo le v izvirniku, torej v angleškem jeziku.

 

Foto: Žurnal24 Steven Tyler knjiga avtobiografija

Sprejemal je le čiste ženske
Bolj kot o moških pa se je kontroverzni pevec razpisal o ženskah. Te mu je, kot piše, namreč ekipa, ki je skrbela za skupino, morala v hotelsko sobo vedno pripeljati čiste, saj je z leti razvil odpor do "prepotenih in umazanih deklet, ki so se prej dve uri v množici znojile s še 500 drugimi moškimi". Tyler pravi, da je ne glede na to, kako umazan je njegov um, njegovo telo precej čisto.

Tyler je marca dopolnil 63 let, prejšnji teden pa je izdal tudi samostojni singel (It) Feels So Good, kar ga je še malo bolj oddaljilo od članov skupine Aerosmith in hkrati utrdilo njegov sloves večnega mladeniča.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.