Seks – nova olimpijska disciplina

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Anonimni avtor je v knjigi "The Secret Olympian" izdal nekaj pikantnih skrivnosti iz zakulisja olimpijskih iger.
Oglej si celoten članek

Avtor je bil leta 2004 sodnik na igrah in je zato zakladnica sočnih detajlov iz olimpijske vasi.

Sponzorirani kondomi

Neuradni sponzor letošnjih olimpijskih iger je Durex, ki je za olimpijce priskrbel več deset tisoč kondomov. Kot sponzor se sicer ne smejo propagirati, so pa kljub temu poskrbeli za varen seks, ki med olimpijci ni redek.

Kot se preteklih olimpijskih iger spominja ena od športnic, so se njeni kolegi strasti predajali tudi v naravi, na zelenicah med stavbami v olimpijski vasi. Veliko zasebnosti med športniki tako ali tako ni, pravi.

Imajo celo moto

Kondomi so vedno brezplačni. Leta 2008 pa so bili tudi motivirajoči. Na škatlici je namreč pisalo: "Hitreje, višje, močneje."

Dnevi slave

Dnevom po nastopih športnikov pravijo dnevi slave. Lahko bi jim rekli tudi dnevi seksa, saj se olimpijci, ko z njih pade vse breme, zabavajo, kot da gre za medaljo. In zabave so večinoma v družbi nasprotnega spola, se pravi precej vlažne ...

Pomanjkanje kondomov

Če ste mislili, da bi moralo 10 tisoč kondomov zadostovati, ste se zmotili. Leta 2000 športnikom niti 70 tisoč prezervativov ni bilo dovolj. Športniki pa jih niso porabili le za seks. Kot je izdal nekdanji olimpijec Todd Lodwick, so tudi kondomi lepi spominki. "Cilj je vzeti toliko kondomov, da jih zmanjka in jih mora organizator spet nabaviti. To je zelo zabavno, pa še odlični spominki so."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.