Seks na letalu

Foto: Žurnal24 Reese je bila do leta 2006 poročena z igralcem Ryanom Phillippom, s katerim ima
Reese Witherspoon in Jake Gyllenhaal naj bi se na letalu predajala spolnim užitkom.
Oglej si celoten članek

Igralca Reese Witherspoon in Jake Gyllenhaal svoje ljubezni ne skrivata več. To so zdaj opazili tudi potniki, ki so bili z njima na letalu iz Frankfurta v Los Angeles. Zvezdnika sta, kot se za slavne spodobi, sedela v prvem razredu, in sicer v zadnji vrsti. Priče pravijo, da sta se ves čas poljubljala in se pod odejo božala. Nenadoma pa sta se oba dvignila s sedežev in se skupaj zaprla v stranišče. Tam naj bi ostala celih enajst minut.

"Najprej se je vrnil Jake, kakšne tri minute pozneje pa Reese. Vsi so strmeli vanju," je povedala neka priča dogodka in dodala, da je bilo obema vidno nerodno. Jake naj bi se nato posvetil svojemu računalniku, Reese pa je utrujeno zaspala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.