Sedem korakov do bujnih kodrov

Foto: Nivea pričeska Foto: Nivea pričeska
Znana frizerka Sally Brooks je razkrila srkivnost, kako do glamuroznih in mehkih kodrov. Sledite enostavnim korakom in navdušite s sijočo pričesko.
Oglej si celoten članek

"Za dramatičen učinek in dodaten volumen poskrbi prečka, ki jo nosite nizko ob strani," pravi Nivejina frizerska Sally Brooks, ki razkriva sedem korakov do popolne pričeske.

1. Korak: Lase umijte s šamponom za volumen, uporabite tudi balzam, nato lase dobro osušite z brisačo in jih na hitro posušite s sušilcem za lase – lasje naj bodo še malo vlažni.

2. korak: Ob sprednjem delu lasišča vzemite manjši pramen in ga navijte na prožne navijalke. Tako boste ustvarili mehke kodre.

3. korak: Zgornje tri navijalke potegnite naprej, tako da malo povlečete lase pri koreninah. Pritrdite jih tako, kot druge navijalke, z zavijanjem.

4. korak: Na eni strani glave – tisti, kjer ste določili nizko prečko, vzemite večji sprednji pramen las in ga navijte stran od obraza.

5. korak: Nadaljujte vse do druge strani glave.

6. Korak: Lase popršite z utrjevalcem za lase in pustite, da se lasje popolnoma posušijo.

7. korak: Navijalke odstranite in lase počešite s krtačo z naravnimi ščetinami. Lasje bodo gladki in sijoči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.