Sedem dni v stekleni kocki

Foto: Žurnal24 Umetnica upa, da ji bo v stekleni kocki v sedmih dneh uspelo skladati čim več.
Španska violinistka Patricia Arguelles se je v sredo vselila v veliko stekleno kocko v središču Madrida, v kateri bo živela en teden – medtem bo poskušala mimoidočim na očeh skladati glasbo.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletna glasbenica je pojasnila, da želi z eksperimentom javnosti pokazati, kako "živi, spi in dela umetnik". "Upam, da me bodo ljudje, ki me bodo prišli gledat, navdihnili," je povedala Patricia, ko je vstopila v stekleno kocko, ki bo njen dom do 13. novembra. V Berlinu živeča španska umetnica sklada, igra violino in živi na madridskem trgu Plaza de Independencia. Vse, kar počne, lahko spremljajo gledalci, samo kopalnica ima prave stene in je skrita pred radovednimi pogledi.

Vsi, ki želijo s Patricio do 13. novembra stopiti v stik ali spremljati njen napredek, lahko to storijo na spletni strani www.bago.es, so sporočili soorganizatorji dogodka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.