Sebastjan na lepotni operaciji nosu

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Stanovalca hiše Big Brother smo povprašali, kaj se je v resnici zgodilo z njegovim nosom in kako je dobil infekcijo, zaradi katere je moral obiskati bolnišnico.
Oglej si celoten članek

"Zaradi klime, se mi je nos zamašil. Poskušal sem očistiti in so se mi naredili mozoljčki, ki so se mi vneli," je za Žurnal24 povedal Sebastjan in nadaljeval: "Pod kožo se je začel nabirati gnoj in potem mi je zdravnik z lokalno operacijo to počistil."

Povprašali smo ga tudi, kako je zdaj z nosom, glede na to, da je v hiši potožil, da se mu zdi, da mu manjka delček nosu: "Kirurg je nekako moral zarezati, da mi je to povsem počistil. To se mi je potem zacelilo, kasneje pa sem šel nazaj, da je naredil mini plastično operacijo, da je to popravil."

Kakšen pa je njegov nos zdaj in ali se še vedno pozna, da mu manjka delček? "Ne, samo še krasto imam. Čez čas se bo zacelilo in mislim, da se sploh ne bo opazilo," je zaključil 30-letni računalničar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:49 26. Junij 2015.

    Zdaj se počutim dobro obveščenega. Hvala Zurnal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.