Sebastian padel v nezavest, naslednji dan zbudil v bolnišnici

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Wellness oddih v Budimpešti se ni končal dobro.
Oglej si celoten članek

Našemu pevcu, podjetniku, plesnemu trenerju in popotniku se je pretekli teden zgodila grozljiva izkušnja, čeprav je vedno zelo previden. Sedaj želi na tovrstne situacije opozoriti tudi druge. 

Sebastian se večkrat odloči za solo potovanje, prejšnji teden pa si je privoščil wellness oddih v Budimpešti, ki se ni končal dobro. Naš glasbenik je noč namreč preživel v bolnišnici. Ob obroku v restavraciji, kjer je bil že večkrat, mu je nenadoma postalo slabo, oblival ga je pot, zato je sprva mislil, da gre za srčni infarkt in osebje restavracije prosil, naj nemudoma pokličejo reševalno vozilo. Kmalu zatem je izgubil zavest in se naslednje jutro prebudil v bolnišnico, kjer mu je bilo še vedno neznansko slabo. 

Ker se je njegovo stanje zelo hitro izboljšalo, verjetno ne gre za resno bolezensko stanje, čeprav bo v Sloveniji kmalu opravil še preventivni pregled. "Počutje se mi je poslabšalo takoj po tem, ko sem začel jesti, zato ni dvoma, da je bilo nekaj s hrano. Mislim, da ni bilo namerno, ker so v restavraciji takoj poklicali rešilca.  V bolnišnici so me testirali na šest različnih drog, rezultati pa so bili negativni. Niso pa me testirali za GHB oziroma drogo za posilstvo. Kot sem se pogovarjal s prijatelji, je to najverjetnejša razlaga," je Sebastian povedal za Žurnal24.

Čeprav je sam zelo previden, v restavraciji so pijačo odprli pred njim, ni se družil z neznanimi ljudmi, pa je do neljubega dogodka vseeno prišlo. "Sedaj vem, da dekleta nimajo možnosti, da bi se branila, če jim podtaknejo to drogo. Povsem si nemočen, padeš v nezavest in nimaš kontrole nad ničimer. Kam gre ta svet ... Poleg tega se o tem premalo govori," je mnenja Sebastian. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:22 18. September 2024.

    Tok so ga izbušili da je padu v nezavest

  • 13:21 18. September 2024.

    Wellness? Ma kaki wellness, gay club!

  • 11:23 18. September 2024.

    to da je sel na ritopikav zbor pač ni omembe vredno ane? hahaha ponavadi je pač bil v vlogi "treznega", …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.