Sebastian Cavazza pristal v bolnišnici

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Igralec si je poškodoval mečno mišico, zaradi česar je moral pomoč poiskati v bolnišnici. Tam pa naj bi pritegnil precej pozornosti predvsem med mladimi medicinskimi sestrami.
Oglej si celoten članek

Sebastian Cavazza se je po poškodbi na snemanju nove predstave v domačem gledališču znašel v bolnišnični postelji, poroča spletni portal Večer. Znani slovenski igralec naj bi imel namreč raztrgano mečno mišico, kar je sicer precej boleča in neprijetna poškodba.

Bivanje v kliničnem centru pa naj bi postavnemu poškodovancu lajšale medicinske sestre, ki naj bi kar tekmovale, katera bo stregla šarmantnemu igralcu, še piše omenjeni portal. Vendar naj bi bilo njegovo srce že oddano, in sicer naj bi bil že nekaj časa v zvezi s stevardeso Majo Vinder.

Sebastiana smo sicer tudi sami želeli povprašati za komentar, vendar nam ga ni uspelo priklicati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.