Seal in Heidi začela boj za otroke

Foto: Fame Pictures
Foto: Fame Pictures
Seal je odgovoril na uradni zahtevek za ločitev, ki ga je Heidi Klum vložila v petek.
Oglej si celoten članek

Razpad zakona med pevcem Sealom in manekenko Heidi Klum postaja resničen tudi na papirjih. Heidi je v petek vložila uradni zahtevek za ločitev, iz katerega naj bi bilo razvidno, da sta imela zvezdnika sklenjeno predporočno pogodbo ter da bosta obdržala vsak svoje premoženje, brez delitve. Klumova naj bi zahtevala primarno skrbništvo za vse štiri otroke, Seal pa naj bi dobil le pravico do občasnih obiskov.

Seal je na Heidijin zahtevek odgovoril včeraj in kot vse kaže, ločitev le ne bo potekala tako gladko, kot si je to zamislila manekenka. Seal namreč trdi, da z ženo imata skupno premoženje, potegoval pa se bo tudi za deljeno skrbništvo nad njunimi štirimi otroki: Leni, Henryjem, Johanom in Lou. Klumova se s tem ne strinja, saj meni, da naj Seal zaradi turnej ne bi imel dovolj časa za otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.