Se že lasajo: Klemen Bunderla z nizkim udarcem nad Coolfotra

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Mentorji največjega YouTube talent šova, JOONGLAA STAR, so svojo nalogo vzeli zelo resno.
Oglej si celoten članek

Klemen Bunderla, Jani Jugovic alias Coolfotr in Alya so mentorji prve sezone največjega spletnega talent šova pri nas, JOONGLAA STAR. Zmagovalec bo dobil pogodbo v vrednosti 15 tisoč evrov, snemalno opremo in novi Huawei P40 Pro.

Že ta ČETRTEK si boste lahko ogledali prvo oddajo in spoznali kandidate ter izvedeli, kateri so mentorjem najbolj ostali v spominu.

Ti so svojo nalogo vzeli zelo resno in vsak od njih bi rad zmagal. Alya pravi, da išče izvirnost, Klemen nepopolnost, Coolfotr pa iskrenost pred kamero. Kandidatov ni veliko – le 12 – in za teh 12 se bodo mentorji pulili. Med njimi je že na prvem snidenju počilo. Kaj je Klemen zabrusil Janiju, ko je ta rekel, da je on zmagovalec, si oglej v videu!

Nam se je zdelo duhovito, Janiju verjetno malo manj …

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:47 19. Avgust 2020.

    A ta jugovič je un k se je pred kratkim prešel iz severa?

  • 06:46 19. Avgust 2020.

    Kdo pa je ta Bunderla al neki takega?

  • 00:32 19. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.