"Še vedno ljubim Clintona"

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Najbolj znana ljubica Monica Lewinsky je razkrila, da se nikoli ni poročila, ker še vedno ljubi nekdanjega predsednika ZDA, Billa Clintona.
Oglej si celoten članek

Monica je medijem že velikokrat povedala, da je še vedno močno zaljubljena v Billa Clintona in da tudi vedno bo. Njeni prijatelji so razkrili, da je v karieri vselej imela srečo, v ljubezni pa žal ne.

 

37-letna Monica, ki je nekdanjemu ameriškemu predsedniku skoraj uničila kariero, je petnajst let po aferi še vedno neporočena in brez otrok. "Nikoli ne bom srečala moškega, ki me bo osrečeval tako, kot me je on," pravi o Clintonu.

 

Lewinskyjeva je v Belo hišo prišla, ko je bila stara 22 let, afera s takratnim predsednikom pa se je začela kmalu po njenem prihodu. Hillary Clinton, ki je možu nezvestobo oprostila, je takrat dejala, da je njen zakon z Billom vreden truda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.