Se spomnite "najlepše deklice na svetu“? Taka je sedaj!

Foto: Instagram Thylane Lena-Rose Blondeau Foto: Profimedia Thylane Lena-Rose Blondeau Foto: Profimedia Thylane Lena-Rose Blondeau Foto: Profimedia Thylane Lena-Rose Blondeau
Thylane Lena-Rose Blondeau je bila stara šele 10 let, ko jo je revija Vogue objavila na naslovnici.
Oglej si celoten članek

Mediji so jo takrat označili za "najlepšo deklico na svetu“. Thylane, hči nogometaša Patricka Blondeauja in televizijske voditeljice Veronike Loubry, so odkrili med modno revijo oblikovalca Jeana Paula Gaultierja, ko je bila stara šele pet let.

Lepotička, za katero pravijo, da je nova Kate Moss, je sedaj stara 15 let, predstavlja pa jo modna agencija IMG models, pod okriljem katere delata tudi sestri Hadid. Njeno lepoto je med drugim opazilo tudi podjetje L’Oreal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:14 8. Junij 2017.

    Irena Kolar, a si že pomisnla kdaj na zdravljenje??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.