Še pred zajtrkom preteče 7 km

Foto: Peter Klinc Ula Šemole Foto: Marko Delbello Ocepek Ula Šemole
Simpatična plesalka Ula Šemole iz skupine SheDivaz za svojo postavo redno skrbi prav vsak dan.
Oglej si celoten članek

Ula Šemole, ki se je s plesno skupino SheDivaz predstavila v drugi sezoni šova Slovenija ima talent, za svojo seksi postavo ne skrbi le s plesom, temveč tudi z rednim tekom po ljubljanskih ulicah. "S prvimi sončnimi žarki privlečem na dan svoje Nike Free tekaške copate in še pred zajtrkom naredim sedemkilometrski krog po Ljubljani," pravi Ula.

A lepotička precej nerada teče sama, zato spodbuja svojega fanta Marca, člana DJ zasedbe Vanillaz, naj se ji čim večkrat pridruži. A ker on v klubih dela do poznih ur, ponavadi prespi jutranjo rekreacijo, zato Ula največkrat teče sama. Bosta pa prihajajoče dni preživela skupaj v Poreču, kjer bo Marc z ostalimi zvezdami skrbel za glasbeno vzdušje na tradicionalnem spring breaku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:51 1. Maj 2013.

    http://www.playboy.si/media/cache/upload/Photo/2012/11/06/_ab_5842_gallery_image.jpg<br /><br />http://www.playboy.si/media/cache/upload/Photo/2012/11/06/_ab_6130_gallery_image.jpg<br /><br />Če je komu tako bolj znana :)

  • 18:48 1. Maj 2013.

    Kdo?

  • 14:00 1. Maj 2013.

    ne zanima nas

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.