Se je tej materi zmešalo?!

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Starša na tem posnetku sta v želji, da sinčku priredita čim bolj zabavno doživetje v kopalni kadi, pozabila na otrokovo varnost.
Oglej si celoten članek

Mati je, da bi bila kopel čim bolj peneča, v vodo pomočila palični mešalnik, poleg tega pa je otroku dovolila stati in skakati v banji, ki je lahko zelo spolzka.

Na dejstvo, da elektrika in voda nista najboljša prijatelja in da se takšna zabava lahko zelo hitro konča s tragedijo, so par opozorili tudi nekateri komentatorji. Eden je sarkastično pripomnil, da bo še več mehurčkov, če bo mama naslednjič uporabila sušilnik za lase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:16 13. Januar 2016.

    Tota je pa res močno prizadeta

  • 14:06 13. Januar 2016.

    Človeška neumnost nima meja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.