Se je monaška princesa Caroline distancirala od hčerke?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Te izjave Caroline zagotovo niso bile všeč.
Oglej si celoten članek

Monaška princesa Charlotte, hčerka princese Caroline, je sramežljive narave in svoje zasebno življenje varuje kot tigrica mlade. Intervjuji z 38-letnico so zato redki, za Telegraf pa je mama dveh dečkov le naredila izjemo, a izjave njeni mami Caroline zagotovo niso bile všeč, saj je Charlotte dala jasno vedeti, da bi se odpovedala kraljevemu statusu, če bi to pomenilo, da lahko živi povsem običajno življenje. Zastopanje kneževine ji namreč "ne diši" ... 

Charlotte kneževino zastopa le, ko je njena prisotnost pomembna za družino ali kadar zastopa pomembno stvar. Raje pa bi živela svobodno, brez pritiska in pričakovanj javnosti.

Charlotte se je že kot otrok soočila s temno platjo življenja v soju luči. Ko je umrl njen oče Stefano Casiraghi, so bile vse oči uprte v njeno družino. Takrat je Caroline prvič in edinkrat kneževini obrnila hrbet in se preselila v Saint-Rémy-de-Provence, kjer so otroci lahko v miru obiskovali šolo. A šolanje ni potekalo pri pričakovanjih, saj so ustanovo obiskovali otroci iz različnih okolij, zato so se Grimaldijevi večkrat počutili izključeni. 

Kaj Caroline meni o hčerkinih izjavah, da si ne želi zastopati kneževine, ni znano, ji pa zagotovo niso bile všeč. Na Caroline mnogi gledajo kot na prvo damo kneževine, čeprav je knez Albert poročen. Starejša sestra 66-letnega kneza svoje naloge izpolnjuje vestno in odgovorno, in to že od nekdaj, še zlasti pa je za delo prijela v času, ko je bila Charlene iz zdravstvenih razlogov ujeta v tujini. 

Caroline ima na srečo še eno hčerko, Alexandro, ki jo je pred kratkim pospremila na slikarsko razstavo. Je Caroline s to fotografijo odgovorila starejši hčerki? Se je od nje distancirala in s sabo raje povabila mlajšo hčerko? To ve le ona ...

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.