Se je Demi zagrela za novega mladca?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Demi Moore naj bi se zagrela za novega zvezdniškega postavneža.
Oglej si celoten članek

Zdi se, da Demi Moore dobiva svojo nekdanjo podobo. Za njeno zapeljivost in samozavest pa naj bi bil kriv nov hollywoodski žrebec. Demi se je namreč zagrela za štirinajst let mlajšega zvezdnika serije Prava kri Joeja Manganiello. Igralca so skupaj opazili na zabavi ob premieri filma That's My Boy. "Skupaj sta bila videti fantastično. Demi je dobila veliko več pozornosti kot številna mlajša dekleta na zabavi, Joe pa jo je potrpežljivo čakal, preden sta objeta odšla. Med njima je neverjetna kemija," je zaupal vir.

Ali je možno, da Demi sedi na dveh stolih? Portal Female First namreč poroča, da naj bi igralka, po nasvetu njenega duhovnega učitelja kabale, načrtovala krajše počitnice z Ashtonom Kutcherjem. Na počitnicah pa naj bi se izogibala telesnemu stiku in se posvetila le čustvenemu povezovanju. S kom se v resnici povezuje Demi, bo vsekakor kmalu jasno, saj se zvezdniki težko skrijejo pred budnim medijskim očesom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.