Še eno leto pod zvezdami

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Na Ljubljanskem gradu si boste pod zvezdami nocoj ob 21.30 lahko ogledali film Še eno leto (Another Year).
Oglej si celoten članek

Tom (Jim Broadbent) in Gerri (Ruth Sheen) sta srečno poročen par, ki se bliža šestdesetim letom. Njun odrasli sin Joe (Oliver Maltman), aktivistični odvetnik, se nikakor ne more ustaliti. Zakonca se družita z Gerrino sodelavko Mary (Lesley Manville), ki za brezskrbnim nasmeškom skriva zagrenjenost in bolečino ter ju poskuša utopiti v alkoholu. Gerri na tihem upa, da bo Mary všeč Tomovemu prijatelju Kenu (Peter Wight). Ko pa ugotovi, da prijateljica poskuša zapeljati njenega sina Joeja, ki je skoraj dvajset let mlajši od nje, je neprijetno presenečena.

Tragikomični potret preprostih ljudi v prizadevanju, da osmislijo svoje življenje. Nova mojstrovina velikega britanskega avtorja. Pomlad, poletje, jesen, zima. Družina in prijateljstvo. Ljubezen in toplina. Veselje in žalost. Upanje in brezup. Tovarištvo. Osamljenost. Rojstvo. Smrt. Čas mineva …

Cena vstopnice je 3,80 evra. V primeru dežja projekcija na Ljubljanskem gradu odpade ali je prekinjena. Odpovedan/prekinjen film se predvaja naslednji dan ob 21.30 v Kinodvoru (število sedežev je omejeno: 197).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.