Še dva udarca za Whitneyjino hčerko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bobbi Kristino je zapustil zaročenec, nato pa je imela še prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

 

Bobbi Kristina Brown je pri zavijanju izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala s ceste. Po vsej verjetnosti je trčila v robnik. Bobbi na srečo ni bila poškodovana in tudi v njeni krvi niso našli prepovedanih substanc.

Je bila zaradi strtega srca na cesti nepozorna?

Že pred nesrečo pa se je šušljalo, da je Bobbi spet samska, ker naj bi jo zapustil njen 22-letni zaročenec Nick Gordon. Ta je na Twitterju napisal, da hčerko pokojne pevke Whitney Houston ljubi, kot bi ljubil sestro. Bobbi pa mu je odgovorila: "Na takšne osebe se ne smem zanašati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.