Se bo Oksana slekla za Playboy?

Foto: Žurnal24 Oksana o ponudbi še vedno razmišlja. (Foto: Flynet/JLP)
Oksana Grigorjeva je dobila mamljivo ponudbo, o kateri pa še vedno razmišlja. Playboy jo namreč snubi, da se sleče – do konca.
Oglej si celoten članek

Nekdanje dekle Mela Gibsona, Oksana Grigorjeva, še vedno razmišlja o ponudbi, ki jo je dobila od Playboya. Za popolnoma gole fotografije ji ponujajo 75 tisoč ameriških dolarjev (okoli 53 tisoč evrov), Oksana pa si še vedno beli glavo, ali je svoje telo pripravljena razkriti na naslovnici najbolj znanega časopisa za moške.

Ruski pevki, ki ima z Gibsonom 11-mesečno hčer Lucio, se po navedbah nekaterih virov zdi ponudba zelo mamljiva, toda meni, da mora o njej še temeljito premisliti. Če bo 40-letna Oksana ponudbo sprejela, ji bo ta denar zagotovo prišel prav pri plačevanju sodnih stroškov, ki so se nabrali med bitko za skrbništvo nad malo Lucio.

Mel je namreč nedavno zahteval polovično skrbništvo nad Lucio in Oksani za to celo ponudil 15 milijonov dolarjev (10,6 milijona evrov), ki pa jih je ta zavrnila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.