Sašo in Polona se poslavljata

Foto: Radio Center Misija nemogoče Foto: Radio Center Centrijani Foto: Youtube Sašo Papp, Polona Požgan Foto: Miro Majcen Sašo Papp
Šok za poslušalce in voditelja.
Oglej si celoten članek

Priljubljena radijska moderatorja Sašo Papp in Polona Požgan, ki sta bila zadnjih šest let zaščitni znak Radia Center, se poslavljata. Odločitev je prišla s strani vodstva, saj želijo s svežim voditeljskim parom doseči tudi poslušalce, ki jih do zdaj niso. Novost jutranjega programa sta tako postala Ana Praznik – veliki met v medijski svet ji je pred leti uspel s skupino Bepop, ki je nastala v resničnostnem šovu – in Štefko Bratkovič, stari radijski znanec, ki je spomladi s kosilnico prečesal Slovenijo, kar so lahko spremljali tudi radijski poslušalci.

Žiga Gombač, predstavnik za odnose z javnostmi, je za zurnal24.si povedal, da se je o zamenjavi namigovalo že dlje časa, Sašo pa naj bi jo sprejel mirneje kot Polona, ki jo je sprememba kar malce šokirala. Sašo bo z radiem sodeloval tudi v prihodnje, in sicer se bo posvečal radiu in mobilnim aplikacijam na spletu, Polona pa načrtuje več kakovostnega časa z družino.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:23 2. September 2013.

    Bila sta povprečna voditelja. Povprečni voditelji pa imajo rok trajanja do 5 let. Nasvet vsem povprečnim voditeljem: menjajte radijske postaje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.