Sarkozyjeva je noseča

Foto: Žurnal24 Ugibanja o nosečnosti so iz predsedniške palače že večkrat ovrgli. (Foto: Flynet
Soproga francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, Carla Bruni Sarkozy, je noseča.
Oglej si celoten članek

Kljub večkratnim ugibanjem v zadnjih letih, da je nekdanja manekenka in pevka Carla Bruni Sarkozy noseča, naj bi bila tokrat informacija o naraščaju, ki ga predsedniški par pričakuje letos pozimi, točna.
 
Po navedbah francoske revije Closer tako prva dama pričakuje svojega drugega otroka, za predsednika pa je to četrti otrok. Novice o nosečnosti iz predsedniške palače tokrat niso zanikali.

Iz razmerja z Raphaëlom Enthovnom ima Carla devetletnega sina Auréliena, predsednik Sarkozy pa ima iz prejšnjega zakona z Marie-Dominique Culioli dva sinova, Pierra in Jeana, v zakonu s Cécilio Ciganer-Albéniz pa se mu je rodil sin Louis.

Prva dama je pred časom odpovedala izid svojega novega albuma, da ne bi zasenčila svojega moža, ki je vse bolj obremenjen s politično konkurenco. Če bo nosečnost tudi uradno potrjena, bo pevka zagotovo imela druge prioritete, kot je glasba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.