Sarah ima dodatno kost

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Sarah Jessica Parker se je odpovedala visokim petkam.
Oglej si celoten članek

Zaradi neprimerne obutve si je igralka uničila noge. Težave so se prvič pojavile med snemanjem filma Le kako ji to uspe?!, ko je v neudobnim čevljih preživela 18 ur na dan. "Ker lik, ki sem ga igrala v filmu, nima denarja za drage čevlje, sem nakupila nekaj poceni parov, ki so imeli plastičen podplat. Večkrat mi je spodrsnilo, zvila sem si celo gleženj,“ je povedala Sarah, ki je zaradi težav obiskala zdravnika.

"Zdravnik mi je rekel, da moja noga 'počne stvari, ki jih ne bi smela početi'. Rekel je: 'Tale kost. To kost si ti ustvarila. Ne sodi sem.',“ je izdala zvezdnica, ki se do nadaljnjega in z veliko žalostjo v srcu odpoveduje visokim petkam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.