Sarah Ferguson: Bolezni še ni premagala, a upanje ostaja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Januarja je razkrila, da je spet zbolela za rakom.
Oglej si celoten članek

Sarah Ferguson je junija lani razkrila, da je zbolela za rakom na dojkah, januarja letos pa je dobila še eno pretresljivo diagnozo

Med rekonstrukcijo oprsja po mastektomiji so odstranili več sumljivih kožnih znamenj in jih poslali na analizo. "Eno je bilo rakavo," je pred meseci sporočil tiskovni predstavnik bivše žene princa Andrewa in dodal, da bodo nadaljnje preiskave pokazale, ali so rak ujeli v zgodnji fazi. 

Bolezni 64-letnica še ni premagala, a Fergie ostaja optimistična. V pogovoru za revijo Hello je povedala, da se ne bi mogla počutiti bolje. "Redno se moram udeleževati preiskav in si obraz namazati s kremo, da ne bi prišlo do poškodb zaradi sonca," je razkrila in dodala, da je zelo hvaležna, da ji ni treba jemati zdravil in da ne hodi na kemoterapije in tudi ne na imunoterapije.

Veliko hvaležnost čuti tudi do najbližjih, njenih dveh hčera, dveh vnukov in vnukinje. "Imam izjemno družino in odlično ekipo," je navdušena. Ni pa ponosna le na svojo družino, ampak tudi nase, saj v vsaki stvari najde veselje. 

Kljub pozitivni naravnanosti pa je bila do svojih hčerk tudi v težkih časih brutalno iskrena, je povedala. "Svoja dekleta sem vedno vzgajala v duhu iskrenosti. Vedeli sta, da jim bom vse povedala naravnost, ne glede na to, kako težko je."

Fergie še pravi, da jo je rak zbudil. "Brcnil me je v rit in rekel: 'No, ali boš sedaj začela pravilno živeti ali boš še naprej živela nepravilno? Ni ti treba biti to, kar vsi pričakujejo od tebe. Bodi to, kar si." Tega se je naučila od svoje tašče, kraljice Elizabete. "Preden je umrla, je rekla: 'Sarah, biti to, kar si, je dovolj.'"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.