Sanjski moški: Ta kandidatka se z mesenimi užitki ukvarja profesionalno

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sanjskega moškega navdušila s svojim poklicem.
Oglej si celoten članek

Sanjski moški ima letos res bogat izbor lepotic, nekatere pa so ga že pritegnile tudi s svojo zanimivo osebnostjo in poslanstvom. Med njimi je zagotovo 26-letna Maja Grintal, sicer trenerka košarke, ki pa se profesionalno ukvarja s seksologijo. Blaža je njeno zanimanje tako pritegnilo, da jo je kar dvakrat povabil na pogovor, med katerim mu je razložila malce več o raziskovanju sebe ter ženskega in moškega telesa ter duše.

Maja pa svoje znanje deli tudi s tečajniki, vodi namreč 4-tedenski tečaj Spoznaj svoj užitek, na katerem predava o različnih jezikih ljubezni, moških in ženskih energijah, masaži prsi, o tem, kako seksualna energija kroži, kako prebuditi in sprostiti točko G, razkriva nove načine samozadovoljevanja in še mnogo več. 

Zelo aktivna pa je tudi na družbenih omrežjih, kjer širi svoja znanja s področja spolnosti in ima svoj profil na erotični platformi Only Fans. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 17:55 10. Oktober 2022.

    ja, res zanimivo, zakaj vse folk ne troši svojih soldov ... se pa, res ne vem zakaj, čudim, kako so …

  • 15:14 10. Oktober 2022.

    "Sanjski moški ima letos res bogat izbor lepotic", ahahahahahaha,večje bedarije še nisem prebral!!!

  • 13:59 10. Oktober 2022.

    pogledaš faco in vidiš, da gre za židinjo.....kako tipično....nameščena s strani židovske elite...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.