Sanjski moški: Ta kandidatka je z izjavo dvignila veliko prahu

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
So želje in zahteve kandidatk, ki se bodo borile za srce novega Sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka realne?
Oglej si celoten članek

Pop TV je prejšnji teden objavil dekleta, ki se bodo potegovala za srce novega sanjskega moškega Blaža Kričeja Režka. Med lepoticami za zdaj ni Lare Mlakar, Pie Gavrič ali Anje Kramarič, ki jih je v svojih razvpitih videih, s katerimi je hotel jeziti POP TV, omenil Gregor Čeglaj. Opazili pa smo en znani obraz - Mašo Levačič  iz šova Big Brother. Tam je nastopila leta 2016 in se zapletla z Erikom, čeprav jo je doma čakal fant.

Dekleta pa so za 24ur.com že razkrile, kaj pričakujejo od svojega sanjskega moškega. pričakovanja so visoka, pa so tudi realna? "Zame je sanjski moški oseba, ki je dobesedno obsedena z mano. Ljubi moje razmišljanje, mojo prisotnost, energijo in moje telo. Všeč so mi visoki moški s širokimi rameni in rjavimi očmi. Všeč mi je, če je moški resnično obseden z žensko, ki jo želi pridobiti," si želi Ana Sučevič.

Foto: POP TV sanjski moški, Ana Sučevič

Medtem ko je Nastji Andrushchenko pomembno, da ji njen sanjski izbranec ne bo dovolil hoditi v službo: "Moj sanjski moški oz. popoln moški me vsak dan masira, zna kuhati, mi ne dovoli hoditi v službo, vsak dan mi prinese šopek rož, hodi z mano v šoping."

Foto: POP TV sanjski moški, Nastja Andrushchenko

Z izbiro besed pa je prah dvignila tudi Maja Grintal, ki si želi "penetracije na kvadrat": "Moški mora postaviti sebe in svojo strast na prvo mesto – seveda pa ob tem držati ženski prostor, ji dati in odpreti svoje srce ter jo penetrirati – tako z energijo kot s telesom."

Foto: POP TV sanjski moški, Maja Grintal

Bo Blaž izpolnil tovrstna pričakovanja? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.