Sanjski moški: Mijo pritisnil na našo Nušo

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Želi vedeti resnico.
Oglej si celoten članek

V vili je vse manj deklet in ljubosumje je vse večje. Vsem je jasno, da je Nuša Rojs ena od Mijevih favoritk, zato je veliko strupenih komentarjev usmerjenih prav nanjo. Nikolina in Barbara pa sta šli še korak dlje in Miju potarnali, da so vsa dekleta nimajo iskrenih namer in da naj bo previden. Imena sicer nista razkrili, a lepotcu je bilo takoj jasno, da govorita o Nuši.

Slovenko je zvečer povabil na pogovor in jo direktno vprašal, kakšne so njene namere.

"Mislim, da nisem edina, ki je v šov prišla zaradi sebe, promocije in priložnosti, ki bi jih lahko dobila. Sem pa edina, ki ti je to priznala. Sem tudi edina, o kateri se v hiši govori. Vse sem ti povedala. Vseeno mi je, kaj druge mislijo,“ mu je odgovorila Nuša. Mijo ji je priznal, da so ga govorice prizadele in spravile v slabo voljo. 


Nuša mu je tudi povedala, da so se stvari zanjo po zmenku na Brionih spremenila in da je takrat spoznala, da si predstavlja življenje ob moškem, kot je on. Mijo ji je verjel, na njeno vprašanje, kaj bo storil, ko bo spet slišal govorice, pa je povedal, da se jim bo skušal izogniti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:29 29. Januar 2020.

    Koji kurac pisete o nekem showu k ga je ze zdavnaj konec in se ze ve kdo je zmagal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.