Sanjski moški: Favoritka Arijanna med snemanjem v zvezi s tem znanim Slovencem?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Drži ali ne drži?
Oglej si celoten članek

Temnolasa Arijanna di Palma je takoj omrežila sanjskega Blaža, saj je ravno njo odpeljal na prvi zmenek in jo celo strastno poljubil. A ne le fizična privlačnost, Arijanna ima s sanjskim moškim veliko skupnega, oba namreč obožujeta adrenalinske športe in sta strastna navtika. Pa so njeni nameni čisti?

Cosmopolitan namreč poroča, da je Arijanna v zvezi s kandidatom za mistra Slovenije Martinom Peterneljem, uporabnik Tik Toka pa celo trdi, da sta bila par že med snemanjem. Ali to drži? Arijanno smo kontaktirali preko tiskovne predstavnice Pop TV-ja, ki pravi, da Arijanna in Martin nista več skupaj. Bila sta par pred snemanjem šova, a sta pred njenim vstopom v šov zvezo končala. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:40 3. November 2022.

    Kje najdejo te bednike?

  • 11:45 3. November 2022.

    Spet bedni članki iz žurnalizma !

  • 11:06 3. November 2022.

    WTF?!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.