Sanja svojega dolžnika napadla na FB

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Sanja Grohar in producent oddaje Ujemi sanje Danijel Pohorc drug z drugim obračunavata preko rumenih revij, Facebooka in mobilnika. Producent Groharjevi namreč dolguje denar za vodenje oddaje.
Oglej si celoten članek

"Gre se za stari dolg izpred štirih let, ko je propadel njen resničnostni šov, ki sem ga snemal. Ugotovili smo tudi, česa vse ni korektno opravljala v oddaji Ujemi Sanj, ko je izkoriščala sponzorje. Zamenjali smo jo, ker zanje ni bila zanimiva. Se je pa borila in si celo samal našla dva svoja sponzorja," o sporu s Sanjo Grohar pravi Danijel Pohorc, Sanja pa na to odgovarja: "Govori, da me je vrgel iz oddaje, v resnici pa me je prosil, če priskrbim sponzorje sama, da bi me plačevali. Povrhu vsega sem poskrbela, da se oddaja vrti na GTV Gorenjski televiziji, ki pokriva celotno Gorenjsko! Plačal mi ni vodenja dogodka in štirih oddaj. Izdana sta torej dva računa, ki nista bila plačana. O znesku ne bi govorila, je več kot 800 evrov."

Pohorc pa trdi, da Sanji dolguje le 800 evrov: "Odprt  je ostal le zadnji račun, ker sem ji predlagal, da tako poravnava stari dolg izpred štirih let, ko sem snemal njen resničnostni šov, ki nikoli ni bil predvajan. Ona se s tem ni strinjala in je dala zadevo na sodišče. Sodišče bo ta dolg zagotovo kompenziralo. Javile so se firme, ki jim je obljubljala oglase v svojem šovu in jaz sem te njene dolgove kasneje pokrival v oddaji Ujemi sanje. To ni bila moja dolžnost. Poleg tega sem jo tri mesece spremljal in snemal. Takrat sem na to pozabil."

Če bo nadaljeval, ga bo tožila tudi za obrekovanje

Sanja pravi, da stare zgodbe niso povezane s plačilom vodenja oddaj Ujemi sanje: "Bilo je dogovorjeno, da bi njegov honorar v primeru, če bi se resničnostni šov predvajal, pokrili iz sponzorskega denarja. O mojemu vodenju in honorarjih pa sva pogodbo sklenila lani in do zadnjega meseca mi je vse plačeval. Zakaj ni že takrat nič rekel, zakaj ta resničnostni šov omenja šele sedaj? To ni vezano na moje vodenje, to je zgodba zase, ki se je dogajala šest let nazaj. Jaz mu ne morem biti dolžna za nekaj, kar nikoli ni bilo predvajano. Naprej meče tudi to, da sem na račun oddaje koristila vikend paket na kmečkem turizmu, ni pa povedal, da mi je to pripadalo od leta 2006, ko sem bila kot Miss Slovenije gostja v njegovi oddaji in smo snemali prav na tem kmečkem turizmu. Nobena stvar, ki jo omenja, nima veze z mojo pogodbo o vodenju."

Poleg obračunavanj po medijih, naj bi se žalila in grozila tudi preko smsov. Pohorca zagovarjajo številni znani Slovenci, a Sanja pravi, da je to ne zanima, saj ji to ne bo poravnalo računov.

"Ne bo povedal, da sem bila fer in mu za poravnavo dolga ponudila pol leta. dolg bi lahko poravnal po obrokih. Mene ne bo nihče izigraval in se z blatenjem po revijah vlekel ven. Zadeve so predane na sodišče, jaz imam pogodbo in dokazila. Vse je že pravnomočno na sodišču, tako da je logično in tudi dokazano, da mi dolguje denar. Se vam zdi, da bi moral imeti pošten poslovnež odprt poslovni račun, če posluje preko s.p.? V primeru nadaljnjih laži iz strani g. Pohorca in blatenja mojega imena sem pripravljena tožiti za obrekovanje/klevetanje," je na svoji Facebook stani še zapisala Sanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.