Sandrina pastorka na metamfetaminu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Najstniško hči Jesseja Jamesa, bivšega moža Sandre Bullock, so ujeli med vdihavanjem metamfetamina.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Jesse James Najstniška hči bivšega moža Sandre Bullock Jesseja Jamesa se že od aprila zdravi na kliniki za zdravljenje odvisnosti, pred kratkim pa je v javnost prišel celo videoposnetek, na katerem Chandler James s prijateljico na zabavi v Teksasu z aluminijasto folijo vdihava metamfetamin.

"Moja hči je na kliniki, kjer pomagajo zasvojencem, preživela en mesec. Kliniko je že zapustila, je v procesu okrevanja in obiskuje program za anonimne alkoholike," je potrdil James, nekdanji zvezdnik televizijskega programa Discovery, ki se je v preteklosti tudi sam boril z zasvojenostjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.