Sandra Bullock: Na tem posebnem kraju bo raztrosila pepel svoje velike ljubezni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bryan Randall je umrl 5. avgusta.
Oglej si celoten članek

"Je svetnik. Razvil se je do ravni, ki ni človeška," je o fotografu Bryanu Randallu, ki je petega avgusta za vedno zaprl oči, povedala njegova partnerka Sandra Bullock. Randall se je zadnja tri leta boril z amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Njegovi najbližji so upoštevali njegovo željo, da o bolezni ne obvestijo javnosti, zato je bil šok po objavi vesti, da je 57-letnik umrl, še toliko večji.

Sandra, paparaci so jo pred nekaj dnevi ujeli v avtomobilu, je že izbrala zadnje počivališče svoje velike ljubezni. Kot je vir razkril Daily Mail, namerava igralka njegov pepel raztrositi v morju, in sicer na prav posebnem kraju. Odpotovala bo na Bahame, v letovišče Tree Bees, kjer sta si leta 2017 v romantični ceremoniji na njegov rojstni dan izmenjala simbolični zaobljubi. "Ta kraj je bil zanju poseben. Najela sta cel otok, da sta lahko bila sama. To je kraj, kjer sta z otroki in prijatelji preživela nekaj najlepših trenutkov svojega življenja," je povedal vir in dodal: "Tam sta v kosu preživela več tednov. Kraj nosi velik pomen in logično je, da se bo tam od njega poslovila."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.