Sandra Auer pokazala svojega otroka

Foto: Facebook Sandra Auer Foto: Facebook Sandra Auer Foto: Facebook Sandra Auer Foto: Facebook Sandra Auer Foto: Facebook Sandra Auer
Udeleženka Big Brotherja slavnih, Sandra Auer, ki je poleti razkrila, da je v blaženem stanju, je javnosti pokazala prvo fotografijo svojega otroka.
Oglej si celoten članek

Sandra je na svojem Facebook profilu objavila prvo fotografijo svojega otroka, ki bo na svet prijokal marca prihodnje leto. Fotografija ultrazvoka je všeč že 95 uporabnikom, vsi pa ji veselo čestitajo za naraščaj. Sandra je ob tem zapisala: "Enostavno moreš bit zaljubljen v življenje... Še posebej, ko veš, da eno raste v tebi."

Estradnica je objavila tudi nekaj fotografij novega izbranca Roka, s katerim zaljubljeno pozirata. Oglejte si jih v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:53 11. Oktober 2011.

    Joj kok je luškan, izrezana Auerca. Ga je že začela prodajati. Ubožček, pa še rodil se ni.

  • 10:18 11. Oktober 2011.

    "moreš" biti zaljubljen? nazaj v šolo,takoj !!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.