Samo za narodov blagor

Foto: Bor Slana, Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Foto: Bor Slana, Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Zaradi bolezni v ansamblu nocojšnja predstava Za narodov blagor ob 19.30 odpade. O nadomestnem terminu za abonma ponedeljek beli vas bomo obvestili naknadno.
Oglej si celoten članek

Dva strankarska veljaka se brezkompromisno bojujeta za naklonjenost bogataša, saj se želita povzpeti čim višje na politični lestvici, hkrati pa pod pretvezo delovanja v nacionalnem interesu skrbita predvsem za svoje lastne koristi. V dogajanje se kmalu vplete tudi novinar …

Znamenito klasično delo je kakor pisano za današnji čas: neizprosno se posmehuje razmeram na slovenski politični sceni in v družbi nasploh.

Za vstopnico boste odšteli od 10 do 11 evrov. Kupci vstopnic za izven lahko ob njihovi predložitvi pri blagajni ŠGL na Krekovem trgu 2 v Ljubljani zahtevate vračilo kupnine ali jih zamenjate za katero od drugih predstav iz našega rednega programa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.