Sam doma: Kevinov filmski brat Buzz popolnoma neprepoznaven

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se še spomnite nadležnega Buzza?
Oglej si celoten članek

Ena največjih božičnih filmskih uspešnic Sam doma, ki so jo posneli leta 1990, se po 31-ih letih vrača v novi preobleki in z njo tudi Kevinov nadležni starejši brat Buzz, ki ga je zaigral igralec Devin Ratray. Devin je danes star 44 let in niti malo ne spominja na svojo najstniško različico.

Retray je zaigral tudi v drugem delu filmske uspešnice, kot policist Buzz McCallister pa se vrača v novi preobleki filmske klasike, ki tokrat nosi naslov Home Sweet Home Alone.

Devin je pred kratkim igral tudi v filmu Hustlers z Jennifer Lopez, kmalu ga bomo lahko videli v trilerju Stevena Soderbergha z Zoe Kravitz v glavni vlogi, sicer pa je pevec in kitarist pri skupini Little Bill And The Beckleys.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:28 19. December 2021.

    Se strinjam z mnenjem mph2. Čisto enak je, kot je bil v mlajših letih, dodamo samo leta in neobritost, pa …

  • 11:32 19. December 2021.

    Ma dajte ... meni pa izgleda povsem prepoznaven, zdaj, ko sem pogledal slike, s temi iz otroštva. Pravzaprav nenavadno podoben …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.