Saj ni res, pa je: Tekmovalka jezikala gospodarici Nadi, nato pa še rignila

Foto: Voyo/Printscreen
Foto: Voyo/Printscreen
“Jezika pa jezika, pa ne neha jezikati,” je bila ogorčena gospodarica Nada.
Oglej si celoten članek

Igra za 50 tisoč evrov v šovu Kmetija se nadaljuje. V zadnji areni sta se v prestavljanju hlebcev pomerila Igor in Žan. Na veliko presenečenje njune družine je zmagal Žan. Igor je bil vseeno ponosen nase, a družina se je po njegovem odhodu utapljala v žalosti. "Nekdo nam manjka s svojim humorjem," je bila potrta upokojenka Marjana.

Postavni Igor je za glavo družine postavil Majo, a kmalu zatem je sledilo presenečenje. Na posestvo je nepričakovano prišla Natalija, namesto nje so zmedeni tekmovalci pričakovali Nado. Oblikovali sta se dve novi družini, ki bosta ta teden delali kozolec. Vse taktike, ki so jih tekmovalci spletli, so tako šle po gobe. 

Družina v hiši se je po šoku, ki ga je povzročila Natalija, končno usedla k mizi za kosilo. A nedolgo zatem je tekmovalce obiskala še gospodarica Nada, ki se je sprehodila po posestvu in opazila, da tekmovalci niso opleli vrta in posadili sadik. “Glavi družine,” se je zadrla. Njen obisk je očitno zelo zmotil nejevoljno Tamaro, glavo družine v hiši, ki je ravnokar jedla.

Na sestanek je zamujala, nakar je nezadovoljna Tamara Nadi rekla: “Ravnokar sem imela prvi obrok. Nisem ga dokončala.”Malo sem se sprehodila po posestvu. Ne vem, kaj naj rečem,” je komentirala Nada. “Kaj pa,” ji je zabrusila Tamara.

Maja je bila nad Tamarinim vedenjem čisto presenečena: “Jaz se na njenem mestu ne bi tako obnašala do Nade.” Tamara je nato nizala izgovor za izgovorom. Nadi je predlagala, naj gre pogledat drugi vrt, ki so ga opleli, in trdila, da sadike niso prave.

“Meni ravno ne gre na smeh,” jo je okrcala Nada, Tamara pa je nato rignila. “Pardon, rigam, česen sem jedla.” Nada je bila ogorčena: “Kje so manire mladih,” se je spraševala. Tamara je v izjavi v opravičilo navedla, da je lačna zelo drugačna.

Nezadovoljstvo na Kmetiji povzročata tudi ‘piškotka’, kakor jim reče Marcel. To sta Tim in Nuša, ki sta s svojimi norčijami razburila Stanislava in Tamaro. Na vrtu sta se namreč obmetavala z blatom in teptala solato. “Razumem, da je ljubezen, a ljubezen potrebuje tudi hrano,” je komentiral Stanislav.

Tudi izven šova je med golobčkoma nastala prava drama. Več TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:50 15. Oktober 2024.

    Bravo Ender, si ugotovil, da manjkata samo še missis Gabr in puklasti Golob, .. …

  • 14:13 15. Oktober 2024.

    To je una supr reklama za zenit 😂😂

  • 14:03 15. Oktober 2024.

    Najprej zdravje pol kultura in ga kar spusti (Adi Smolar)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.