Izven Kmetije srečno zasedeni, v šovu pa počnejo to!

Foto: Voyo/Printscreen
Foto: Voyo/Printscreen
Le kaj bosta njuna izbranca rekla, ko bosta to videla po televiziji …
Oglej si celoten članek

Na posestvu resničnostnega šova Kmetija Amor že strelja puščice. Zaiskrilo se je med Timom in Nušo, ki sta v hlevu preživljala skupaj ogromno časa in si pomagala pri opravilih. 18-letnica tega, da ji Timova pozornost godi, ni skrivala. Prav nasprotno, priznala je, da ji je Tim noro všeč.

A tu se zatakne, saj ima Tim izven šova dekle, s katerim je srečen. “Nuša zagotovo ve, da imam jaz punco in da je to razlog, da se ne bom z njo zapletal. Vseeno lahko to mogoče izkoristim v svojo korist, do neke meje, ker se s čustvi res ne bi igral,” je povedal. Ko se je Tim vrnil med gozdarje, je žalostna Nuša priznala, da je začutila praznino.

En korak dlje pa sta šla tekmovalca Ines in Jasmin, ki ga je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Big Brother. Polona ju je označila kot prvi parček Kmetije, Ines pa je v pogovoru z Nušo priznala, da sta se poljubila. “Doma bom imela tako štalo,” je potarnala Ines, ki jo doma čaka zaročenec, s katerim sta skupaj že več kot 10 let.

Na posestvu se te dni kmalu bliža dvoboj v areni. Prvi dvobojevalec je Nik Triler, ki je za nasprotnika izbral Jasmina. Posebej prizadeta je bila Nikova sestra Maja, ki se je ob misli, da gre njen brat morda domov, zjokala, saj si v Kmetiji želi nadoknaditi leta zamujenih stikov z bratom. 

Spomnimo; ko je Maja leta 2022 tekmovala v Kmetiji, ni želela razkriti, zakaj z bratom že več let ne govorita. Nekoliko bolj zgovoren je bil Nik, ki je povedal: “Ne morem ji oprostiti spora z enim od družinskih članov, ki se je prevesil tudi v fizični obračun. So še druge stvari, ki jih ne bi rad izpostavljal. Sicer pa je ona tista, ki mi je prepovedala stike z nečaki. Po tem, ko je rodila, se je še dvakrat ali trikrat vrnila domov, pomagali smo ji, a ko ti nekdo že tolikokrat zarije nož v hrbet, mu težko oprostiš.”

Sorojenca sta kasneje našla skupen jezik in se odločila, da skupaj nastopita v Kmetiji. "Letos je z mano oseba, ki je meni ena izmed dražjih, to je moj brat Nik,” je povedala Maja na začetku prve epizode. Za 24ur pa je povedala, da je najprej navezala stike z odtujeno mamo, kasneje pa z bratom: “Po dolgih letih sem spet dobila s svojo družino in z Nikom sva resnično postala zaveznika. Veliko se slišiva, bila sva tudi skupaj na morju, moja otroka in jaz ga enostavno obožujemo."

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:58 20. September 2024.

    Lepa druščina. Sicer so pa producenti z raznimi novimi pravili popolnoma spremenili nekoč gledljivo oddajo v popolno negledljivo štalo. Pravzaprav …

  • 09:15 20. September 2024.

    Ne gledamo teh frikov

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.