S to obleko bi naša resničnostna zvezda zasenčila celo Denise Dame

Foto: Instagram laura beranič Foto: Instagram laura beranič Foto: Instagram laura beranič Foto: Instagram laura beranič
Laura Beranič svojih čarov ne skriva.
Oglej si celoten članek

Foto: Instagram laura beranič Za slovensko Snooki, kraljico šova Sanjski moški, Lauro Beranič, je pester vikend. Mladenka in njena prijateljica sta se v nekem lokalu prešerno zabavali in snemali material za objavo na družbenih omrežjih. Laura je svojim sledilcem pokazala, kakšno obleko je nosila in verjetno so se marsikomu pocedile sline.

Kreacije v kožni barvi je več razkrivala kot prekrivala, še zlasti okoli Laurinega oprsja, ki je bil stisnjeno pod dvema trakovoma blaga. Da bi še več pozorosnoti preusmerila na svoji prijateljici, si je dekolte okrasila še z okrasnimi kamenčki. 

Gre za zagotovo eno najbolj drznih oblek, ki smo jih videli na kakšni znani Slovenki. Vam je všeč?

Laura je sicer pred nekaj mesecih izgubila kar nekaj kilogramov, in to z liposukcijsko prehrano. V desetih dneh naj bi shujšala za kar pet kilogramov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:05 28. Februar 2022.

    Rešuje jo slika gljivičnih nohtov na desni, V primerjavi s tem je še hajd…

  • 09:56 28. Februar 2022.

    Teh povešenih joškov pa res ni treba razkazovati.

  • 09:53 28. Februar 2022.

    Hecno je ,da jo veliko 50 letnic nese z postavo ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.