S svojim navdušenjem jo je takole osramotil

Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle Foto: Profimedia Yvonne Sciò, David LaChapelle
Fotograf David LaChapelle je na rdeči preprogi tako burno pozdravil igralko Yvonne Sciò, da sta oba pristala na tleh.
Oglej si celoten članek

Tega pozdrava 47-letna igralka Yvonne Sciò ne bo pozabila. Na festivalu "Los Angeles Italia“ je na rdeči preprogi srečala legendarnega fotografa Davida LaChapella, ki jo je od veselja dvignil v zrak, nato pa sta oba pristala na tleh. Yvonne je pri tem fotografom pokazala več kot preveč ... Na srečo ima smisel za humor.

S svojim entuziastom jo je takole osramotil



Fotograf David LaChapelle je na rdeči preprogi tako burno pozdravil igralko Yvonne Sciò, da sta oba pristala na tleh.



Tega pozdrava 47-letna igralka Yvonne Sciò ne bo pozabila. Na festivalu „Los Angeles Italia“ je na rdeči preprogi srečala legendarnega fotografa Davida LaChapella, ki jo je od veselja dvignil v zrak, nato pa sta oba pristala na tleh. Yvonne je pri tem fotografom pokazala več, kot je nameravala, tudi to, da ima smisel za humor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:34 25. Februar 2016.

    To je blo ziher vnaprej dogovorjeno,promocija pa to

  • 14:19 25. Februar 2016.

    Hotu je prevert ali nosi gate..

  • 09:40 25. Februar 2016.

    Tipičen kreten.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.