S stradanjem do vabila na poroko

Foto: Žurnal24 Estibalis Chavez Foto: Žurnal24 Estibalis Chavez Foto: Žurnal24 Estibalis Chavez Foto: Žurnal24 Estibalis Chavez Foto: Žurnal24 Estibalis Chavez Foto: Žurnal24 Estibalis Chavez
Devetnajstletna Mehičanka že deveti dan gladovno stavka in tako zahteva povabilo na poroko princa Williama.
Oglej si celoten članek

Pred britanskim veleposlaništvom v mehiški prestolnici Ciudad de México deveti dan zapovrstjo gladovno stavka 19-letna Mehičanka Estibalis Chavez, saj si želi iti na poroko britanskega princa Williama in zaročenke Kate Middleton konec aprila v Westminstrsko opatijo.

Najstnica pravi, da bo vztrajala do konca. "Od malih nog sem oboževalka princese Diane. Tudi moja mama jo je oboževala. Obljubila sem si, da bom šla na naslednjo kraljevo poroko," je povedala in dodala, da je za vabilo že prosila na veleposlaništvu, kjer pa so ji povedali, da to ni mogoče.

"Nameravam se boriti do konca ... poti nazaj ni več," je poudarila in dodala, da bi povabilo lahko spremenilo podobo Mehičanov iz programa BBC Top Gear, ki Latinskoameričane označuje za "lene", "neodgovorne" in "domišljave".

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.