S Pričo na krizni teren

Foto: HBO
Foto: HBO
Serija Witness kot priča na temo dela fotoreporterjev.
Oglej si celoten članek

Televizija HBO je včeraj predvajala prvi del nove dokumentarne serije Witness (Priča), s katero hoče predstaviti delo fotoreporterjev. Serija, ki bo v novembru na sporedu vsak ponedeljek, spremlja delo fotoreporterjev v Mehiki, Libiji, Južnem Sudanu in Braziliji, ki poročajo o temah, kot so trgovina z mamili, nasilje tolp, korupcija in etnični zločini, njena izvršna producenta pa sta znani ameriški režiser in producent Micael Mann ter David Frankham.

"V resnici je šlo predvsem za reakcijo na frustracijo zaradi novic in tega, da stvari za nas povzamejo v minuti in 30 sekundah," je glavni razlog za serijo, ki poleg dela fotoreporterjev hoče predstaviti krizna območja, izpostavil Frankham, ki je posnel tudi večino kadrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.