Ryan poskrbel za ranjenca

Foto: Žurnal24 Igralec je nesebično pomagal neznancu. (Foto: Flynet/JLP)
Igralec Ryan Kwanten je brez pomislekov sredi ceste pomagal ranjencu in zanj skrbel, dokler na kraj dogodka niso prispeli reševalci.
Oglej si celoten članek

Avstralski igralec, znan tudi po svoji vlogi v seriji True Blood, se je izkazal za pravega junaka. 34-letni Kwanten je namreč med vožnjo po Hollywoodu na cesti opazil nekega moškega, ki je ležal v mlaki krvi.

"Moški je močno poškodovan ležal na cesti, nihče pa se ni niti zganil. Naenkrat se je v bližini ustavil avtomobil, iz katerega je izstopil Kwanten, ki pohitel k moškemu, in nam ukazal, naj mu ga pomagamo umakniti s ceste," je povedal en izmed očividcev.

"Do prihoda reševalcev je ostal je ob njem in zanj skrbel," je dodal očividec, igralec pa dogodka ni hotel komentirati, piše spletni portal US Magazine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.