Ryan Phillippe v zvezi z Demi Lovato

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevka in igralka Demi Lovato je po poročanju ameriških medijev že več mesecev v zvezi z nekdanjim možem Reese Witherspoon, Ryanom Phillippom.
Oglej si celoten članek

Demi Lovato, o kateri se zadnje mesece piše predvsem zaradi duševnih težav in težav s prehranjevanjem, naj bi bila že nekaj mesecev v zvezi z 18 let starejšim igralcem Ryanom Phillippom. A ljubezen med njima naj bi se pred kratkim že ohladila, saj je Ryan z bivšim dekletom
Alexis Knapp pred dvema tednoma dobil hčer.

"Med njima je bilo nekaj časa zelo vroče, a Demi ni vedela, da Ryan z nekdanjim dekletom pričakuje otroka. To jo je precej šokiralo," je za neki ameriški spletni portal povedal vir blizu igralca. Ryan je tako že v tretje postal očka. Iz zakona z Reese Witherspoon ima že 11-letno hčer Avo Elizabeth in 7-letnega sina Deacona Reesa.

Demi pa ni edina zvezdnica, s katero se je v tem letu zapletel Ryan. Poleg nje naj bi omrežil tudi Amando Seyfried, a njuna romanca ni trajala dolgo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.