Rudolf eksplodiral pred očmi otrok

Foto: Žurnal24 (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Predbožična parada v Richmondu v ameriški državi Virginia je šla po zlu, ko je jelen Rudolf eksplodiral, otroci pa so planili v jok.
Oglej si celoten članek

Pred očmi tamkajšnjih otrok se je odvijala prava grozljivka, ko se je veliki napihljivi jelen Rudolf približal semaforju, se zataknil vanj in se razpočil. Množica je krivdo za tragično nesrečo pripisala prostovoljcem, ki so jelena vlekli, očitno pa nanj niso bili dovolj pozorni.

Medtem ko se je jelen nevarno približeval oviri, so ljudje iz množice kričali, naj ga ustavijo, toda bilo je prepozno. Rudolfov znameniti rdeči nos je oplazil semafor, v katerega se je potem zapletla cela glava. Božičkov pomočnik se hudim poškodbam ni izognil, množica je bila ogorčena, otroci pa so planili v neutolažljiv jok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.