Rose tvega paralizo roke

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Zapeljiva igralka Rose McGowan se mora zaradi poškodbe roke odpovedovati številnim filmskim vlogam.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča, ki jo je Rose McGowan doživela leta 2007, je na igralki pustila usodne posledice.

"Desno roko imam skoraj paralizirano. Od leta 2007 sem prestala že tri operacije, in če si še kdaj poškodujem desno roko, mi zdravniki ne bodo več mogli pomagati," je potožila Rose, ki se je zaradi poškodbe morala odpovedati vlogi v remaku filma Red Sonja. "Filmu sem se morala, zaradi fizične zahtevnosti, odpovedati. Včasih sem lahko dvignila devet kilogramov, danes pa le enega," je o svoji usodni poškodbi še dodala McGowanova.

Tvegani poškodbi navkljub pa Rose trenutno blesti v remaku filma Conan Barbar, kjer je zaigrala ob postavnem Jasonu Mamoi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.