Ronaldo spet očka! Objavil fotografijo iz porodnišnice

Foto: Instagram Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Le nekaj ur po govoricah o aferi.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Cristiano Ronaldo je dobil še četrtega otroka. Kmalu po porodu je Portugalec na svojem Instagramu in Facebooku objavil fotografijo iz porodnišnice, na kateri so Cristiano, njegov najstarejši sin Cristiano Jr., njegovo dekle Georgina in novorojena hčerka, ki sta ji nadela ime Alana Martina.

"Alana Martina se je ravnokar rodila! Tako Geo kot Alana sta odlično. Vsi smo zelo veseli!“ je pod fotografijo zapisal nogometaš.

"Očetovstvo je osebno potovanje, ki me je popolnoma spremenilo. Naučilo me je novih stvari o ljubezni, za katere nisem vedel, da obstajajo. Zaradi ootrok sem popolnoma drugačen človek,“ je o očetovstvu povedal 32-letnik in dodal: "Komaj čakam, da bom spet očka. Največji privilegij v življenju je, da lahko opazujem svoje otroke, kako rastejo in se razvijajo. Otroci so v moje življenje prinesli veliko veselja.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.