Ronaldo prevaral Irino s seksi Rito

Foto: FameFlynet/EPA
Foto: FameFlynet/EPA
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo naj bi imel afero z igralko in manekenko Rito Pereira.
Oglej si celoten članek

Zapeljivi Ronaldo naj bi pred kratkim prevaral svoje dekle, rusko lepotico Irino Shayk, medtem ko je bila ta v Rusiji na obisku pri babici. Ko je 27-letni nogometaš s soigralci pred kratkim premagal Panamo, so si privoščili manjše praznovanje v nekem klubu, kamor je povabil tudi seksi Rito Pereira, 30-letno igralko in manekenko, ki se je že slekla tudi za Playboy. Ronaldo in Rita sta si bila v klubu menda zelo naklonjena, pred vsemi naj bi si izmenjavala poljube in zapeljive poglede.

O tem so se seveda razpisali mnogi mediji, zato je novica o Ronaldovi nezvestobi kaj hitro prišla na uho tudi Irini, ki je menda pobesnela. Nogometaš ni dal javne izjave o morebitni aferi, je pa prijateljem dejal, da upa, da mu bo Irina odpustila trenutek nepremišljenosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:40 29. Avgust 2012.

    Haha, seveda da je bila! :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.