Rolling Stonesi prestopili k Universalu

Foto: Žurnal24 Jagger bo soodločal o prihodnosti downloadanja.
Rockerski zvezdniki Rolling Stones so podpisali ekskluzivno pogodbo z založbo Universal Music Group. Pri njej bodo marca že izdali naslednji album z glasbo iz filma Martina Scorseseja Shine a Light.
Oglej si celoten članek

Pogodba Rolling Stonesov z založbo Universal pomeni velik udarec za britansko založbo EMI, s katero so glasbeniki sodelovali do zdaj, saj naj bi ji na leto prinesli šest milijonov dolarjev. Njihova petletna pogodba se bo iztekla maja. EMI je tudi sicer v težavah, saj je pred tem napovedala, da bo odpustila do dva tisoč zaposlenih po vsem svetu, kar predstavlja tretjino njene delovne sile.

Priljubljena skupina se je tako pridružila nekdanjemu Beatlu Paulu McCartneyju in rokerski skupini Radiohead, ki sta že pred tem pretrgala vezi z EMI iz protesta zaradi prestrukturiranja založbe pod novim menedžmentom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.