V prvi sezoni ste prostovoljno izstopili iz šova. Zakaj ste letos spet vstopili?
Vstopil sem v borbo za 100 tisočakov.
Kako bi zapravili 100 tisočakov?
100 tisočakov bi zapravil pametno – v svoji zgodbi na področju gostinstva.
Kako so vas sprejeli ostali tekmovalci? Kdo vas je sprejel najtopleje in kdo je bil najbolj zadržan?
Vsi so bili zadržani. Prestrašili smo jih, tako da so pokazali svoje prave obraze.
Med vami in Robijem je bilo čutiti nekaj napetosti. Kaj se je pravzaprav dogajalo med vama?
To je bil del šova, midva z Robijem se res dobro razumeva. Malo sva 'hecala' en drugega v glavo … Nič drugega se ni dogajalo.
Letošnje tekmovalce ste zbadali, celo spraševali so se, ali je vaša naloga, da jih „drkate“ v glavo. Zakaj menite, da so imeli tak občutek? Je bilo v tem kaj resnice?
Mislim, da so se spraševali zato, ker smo prišli pred koncem … Pač sam sem prišel kuhat in se boriti za 100 tisočakov, to je to.
Kateri tekmovalec bi si najbolj zaslužil zmage?
Najbolj bi si zmage zaslužil Tomaš, saj je v šovu pravi vlečni konj.
Pa najmanj?
Tisti, ki bo pokazal najmanj znanja o kulinariki. Menim, da so to Žan, Mido in Robi.
Najtežji in najboljši občutek v gostilni?
Najtežji občutek je bil, ko smo kuhali za prazno gostilno. Najlažji pa, ko smo zbrali denar v dobrodelne namene.
Koga ste v šovu najbolj pogrešali?
V šovu sem najbolj pogrešal svojega psa.
Vaše nadaljnje ambicije?
Moje nadaljnje ambicije so enake kot pred tremi oziroma štirimi leti. Vem, kaj želim delati v življenju, to mi je res všeč. Lastna samooskrba, vso pridelano hrano nato skuhati in prodati gostom.