Robin Hood 
po irsko

Foto: Žurnal24 Avstralski igralec Russell Crowe bo ovekovečen celo na poštni znamki, ki bo del
Russell Crowe. Z naglasom užalil Angleže.
Oglej si celoten članek

Slavnega igralca Russella Crowa, ki je zaigral naslovno vlogo v legendarnem britanskem filmu Robin Hood, so na radijskem intervjuju za BBC obtožili, da njegov naglas v filmu zveni preveč irsko.

Besedni dvoboj
Avstralski igralec, ki se je rodil na Novi Zelandiji, je postal tarča kritik mnogih britanskih medijev, ki mu očitajo, da je v najnovejšem filmu o Robinu Hoodu, ki je svojo premiero doživel na nedavnem prestižnem filmskem festivalu v Cannesu, igral z irskim naglasom.

Besedni dvoboj je začel reporter BBC-ja Mark Lawson, ki se je pošalil, da je ob gledanju in predvsem poslušanju Russella v vlogi Robina Hooda dobil vtis, da je Robin Hood Irec, ki pa se zelo rad odpravi na počitnice tudi v Avstralijo.

Crowe pa je Lawsonu zabrusil: "Imate gluha ušesa, prijatelj, resnično!" Lawson se seveda ni dal in je Russella cinično vprašal, ali je mogoče poskušal posnemati severnoangleški naglas, saj naj bi Robin Hood po legendi živel v severnih gozdovih v bližini današnjega mesta Nottingham.

Russell se je še bolj razburil in dejal: "Ne, poskušal sem oponašati italijanski naglas ... Sem zgrešil? Ah, j*** ga!"

Grdo vedenje
Crowa, ki je dobitnik oskarja za vlogo v filmu Gladiator, mnogi poznajo po tem, da je zelo vzkipljiv. Leta 2005 je bil celo aretiran, saj je v navalu besa v hotelskega uslužbenca vrgel svoj telefon.

Igralec se je seveda pozneje pokesal in priznal, da je bil incident s hotelirjem največja sramota, ki se mu je pripetila v življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.