Robin Gibb: "Premagal sem raka"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Legenda skupine Bee Gees, Robin Gibb, pravi, da je premagal raka.
Oglej si celoten članek

Robin Gibb je v ponedeljek spet stopil na oder in dvorano spravil na noge, in to ne le s svojim petjem, ampak tudi z dobro novico, ki jo je delil z Londončani. "Premagal sem bolezen," je zakričal publiki, ki je njegove besede pozdravila z bučnim aplavzom.

Gibb se je pred desetimi meseci nenadoma zgrudil. Zdravniki so ugotovili, da ima raka na črevesju in na jetrih. Pevec se ni predal. "Tumor so odstranili. Rezultati so spektakularni. Zdravniki me sprašujejo, kaj počnem mimo njih. Rak je skoraj izginil," pravi glasbena legenda, ki si zdaj lahko na glas prepeva hit Stayin‘ Alive (Preživeti).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.